PAU BELTRAN

– Tècnic en Conducció d’Activitats Fisicoesportives

– Entrenador Personal

– Màster en Nutrició Esportiva

– Especialista en Dietètica i Nutrició

– Curs de Massatge 

Aventurer i passional. Pau Beltran (26 anys, Lloseta) ha encaminat des de ben petit la seva vida al món de l’esport. La seva actitud emprenedora s’ha mogut sempre pel camí de l’activitat física, obtenint un grapat de títols i reconeixements relacionats a aquest sector, com són la nutrició o el massatge. 

 

Format a Mallorca, va decidir començar aquest nou repte amb un dels seus amics més fels, amb la intenció de fomentar els bons hàbits diaris. “Mai estar aturat” és una de les grans consignes que en Pau no es lleva del cap. També un dels grans arguments per haver escollit el nom ‘Mou-te’ per un dels desafiaments més il·lusionants que es presenten.

JOAN CALDERÓN

– Tècnic superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives

– Tècnic en Ciclisme Indoor

– Entrenador de futbol nivell 1

Joan Calderón (26 anys, Lloseta) és un enamorat de l’esport. Si bé des de petit mai no s’ha llevat les botes de futbol, havent passat per totes les categories a nivell federat fins arribar a Tercera Divisió, també ha demostrat les seves aptituds en altres especialitats. L’any 2017 va obtenir el títol de Tècnic en Animació d’Activitats Físiques i Esportives i va decidir que aquest seria l’impuls perfecte per formar-se en el grau de INEF. 

Tot i que no va trobar allò que esperava a la seva experiència a Lleida, durant aquesta etapa va competir als Campionats d’Espanya universitaris de Bàdminton, celebrats a Jaén i a Elx, i fou medalla de bronze al Campionat universitari de Catalunya.

A la seva tornada a la illa va acceptar la proposta del seu amic Pau i posaren la primera pedra del projecte ‘Mou-te’. La seva trajectòria a altres gimnasos li ha permès agafar experiència en activitats dirigides, però també en el món de la pilota, on ja ha posat en pràctica els seus coneixements com a entrenador a categories inferiors del futbol balear i prèviament a Lleida.